Wijntasting

Locatie14 biedt in samenwerking met Creative Beverage Company verschillende interactieve wijn tastings aan. Onder leiding van registervinoloog Steven van den Heuvel worden u en uw gezelschap bij de hand genomen en rondgeleid door de complexe wereld van de wijn. Creative Beverage Company importeert  wijnen uit alle delen van de wereld. De mogelijkheden voor een proeverij zijn dan ook legio.

Enkele voorbeelden:

* Oude Wereld versus Nieuw Wereld wijnen
* Een diversiteit van Chardonnay proeven uit verschillende landen en streken
* Fris en strak versus rijp en filmend | RVS versus Houtrijping
* Een proeverij met een bepaald land of gebied als thema, bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Spanje of Bourgogne

De wijnproeverijen zijn in overleg samen te stellen voor zowel kleine als grotere groepen. Heeft u interesse of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

Theeproeverij

Naar schatting bestaan er wereldwijd ongeveer 1.500 soorten thee. Waar thee mogelijk in eerste instantie een alledaags product lijkt is de complexiteit en de smaakvariatie van verse thee oneindig.

In overleg is het mogelijk uw eigen workshop samen te stellen. Een ontdekkingsreis door de het verre oosten, de bakermat van thee ligt hierbij voor de hand, maar ook is het mogelijk verassende thee- spijs combinaties te proberen.

 

Art rondleiding

Niets is subjectiever dan kunst. Locatie14 presenteert een uiteenlopende collectie kunst van verschillende gerenoveerde artiesten uit binnen en buitenland. Leer de kunst van het kijken naar kunst. Met een grenzeloze passie wordt u door het pand geleid en ontdekt u achtergronden en inzichten over de te bewonderen werken die u niet voor mogelijk hield.

Locatie14 werkt met wisselende exposities van verschillende kunstenaars uit diverse landen. Wilt u weten wat de meest actuele expositie is, dan vertellen wij u dat uiteraard graag.

Culinair & More

Diverse culinaire activiteiten waaronder; kookworkshops, proeverijen, borrels, high tea & high wine, lunch & diner, wijncursussen en veel meer!

Culinair contactformulier